Interviu Mihaela Filimon, Goodyear Romania: "Suntem convinsi ca viitorul poate arata mai bine doar daca ne implicam in proiecte de voluntariat" - Let's Do It, Romania!
13993
post-template-default,single,single-post,postid-13993,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Interviu Mihaela Filimon, Goodyear Romania: “Suntem convinsi ca viitorul poate arata mai bine doar daca ne implicam in proiecte de voluntariat”

Interviu Mihaela Filimon, Goodyear Romania: “Suntem convinsi ca viitorul poate arata mai bine doar daca ne implicam in proiecte de voluntariat”

1. Ce parere aveti despre ideea pe care o promoveaza Let’s Do It, Romania! si de ce v-ati implicat in proiect?

Sustinem initiativele Let’s Do It, Romania! Si am ales sa o facem prin implicarea si participarea noastra ca echipa in proiect. Este un gest de responsabilitate sociala pe care am ales sa-l facem, un exemplu de urmat pentru colegii de generatie si nu numai. Suntem convinsi ca viitorul poate arata mai bine doar daca ne implicam activ in proiecte de voluntariat care sustin fie protejarea mediului, fie oferirea de sprijin categoriilor sociale care au nevoie de sustinerea noastra.

2. Cum ati convins angajatii sa se implice in proiect?

Initiativa de a participa la acest eveniment a venit din partea angajatilor, noi am pus la punct detaliile organizatorice.

dsc_0961

3. Cum ati descrie LDIR intr-un cuvant?

Implicare!

4. Ce le-ati spune altor companii (oameni de HR) ca sa ii convingeti sa se implice in LDIR?

LDIR este o initiativa care merita incurajata prin promovare in randul tinerilor din mediul corporate si prin implicarea si participarea activa a acestora. Grija fata de mediul inconjurator ar trebui sa ne preocupe si sa fie o prioritate pentru generatia noastra este totodata o datorie pe care o avem fata de generatiile viitoare.

5. Care este strategia companiei de implicare sociala? Dar pentru protectia mediului in urmatorii ani?

Goodyear coordoneaza la nivel global o serie de proiecte de CSR care vizeaza atat zona de siguranta in trafic (sustine programe de educatie rutiera in scoli), pregatirea generatiilor viitoare de studeti si absolventi pentru o cariera sustenabila si nu in ultimul rand protejarea si conservarea mediului prin participarea in campanii dedícate la nivel de fiecare tara.

dsc_0996

 

No Comments

Post A Comment