Zile si nopti, partener national in proiectul Let's do it, Romania! 2013 - Let's Do It, Romania!
9094
post-template-default,single,single-post,postid-9094,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Zile si nopti, partener national in proiectul Let’s do it, Romania! 2013

Zile si nopti, partener national in proiectul Let’s do it, Romania! 2013

Zile şi nopţi, cel mai important ghid de timp liber, continuă să se implice social ca partener naţional în proiectul  Let’s Do it, Romania! şi în 2013.

În paginile Zile şi nopţi se regăsesc cele mai interesante evenimente şi locuri, review-uri îmbietoare pentru cafenele, terase şi restaurante, dar şi dovezi de suport al principalei acţiuni Let’s Do it, Romania!, curăţenia în toată ţara din data de 28 septembrie.

Ca şi în ediţiile anterioare, şi de data aceasta vom beneficia de susţinerea activă din partea Zile şi nopţi. Aceasta se va materializa prin suport editorial în săptămâna proiectului naţional, atât în ediţia de Bucureşti, cât şi şi în cele locale, dar şi pe site-ul oficial  www.zilesinopti.ro. În mediul online, vom primi suport pe pagina de Facebook a Zile şi Nopţi Bucureşti şi un banner pentru promovarea zilei de curăţenie pe site-ul publicaţiei.

Suntem bucurosi să continuăm parteneriatul cu Zile şi nopţi şi să păstrăm această strânsă legătură pentru că vrem să îi avem alături pe toţi cei care au crezut şi cred în noi, în cauza noastră şi în puterea pe care acţiunile noastre o au.

Tocmai de aceea Let’s Do it, Romania! mulţumeşte Zile şi nopţi pentru sprijinul acordat, care contează foarte mult pentru noi. Şi ne dorim ca, datorită si acestui parteneriat, pe 28 septembrie echipele de voluntari să ne fie alături cu entuziasm şi pregătiţi să le dăm o lecţie celor pe care nu i-am putut vindeca de scepticism… încă!

No Comments

Post A Comment