MailAgent, alături de Let’s Do It, Romania! şi în 2013 - Let's Do It, Romania!
9085
post-template-default,single,single-post,postid-9085,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MailAgent, alături de Let’s Do It, Romania! şi în 2013

MailAgent, alături de Let’s Do It, Romania! şi în 2013

 

  “Email Marketing este imperios pentru construirea afacerii tale!”: acesta este motto-ul companiei MailAgent, partener loial al proiectului Let’s Do It, Romania!. MailAgent a dovedit astfel în cei 3 ani de parteneriat că, într-adevăr, este imperios pentru organizarea și dezvoltarea acțiunii noastre.

 Orice companie de succes funcţionează urmând cu stricteţe anumite principii şi legi, fie ele nescrise.

Astfel, pe lângă o comunicare profesionistă şi responsabilă, MailAgent se mândreşte prin personalul său cu un stil de viaţă sănătos şi cu responsabilitate civică, care creşte de la an la an.

 Prin parteneriatul cu MailAgent, fiecare abonat primeşte newsletter-ul LDIR, care aduce de fiecare dată veşti bune. Este o sarcină foarte importantă, pentru că răspândeşte spiritul şi noutăţile LDIR în fiecare colţişor al României.

 Mulţumim MailAgent pentru treaba excelentă pe care o faceţi de fiecare dată şi pentru loialitatea dovedită!

1Comment
  • Cochet Mihaela
    Posted at 11:26h, 21 July Reply

    As dori sa ma inscriu ca voluntar si sa particip la proiectele dv.Am 43 de ani,sunt licentiata in drept ,sunt avocat penalist de 18 ani,sunt casatorita,am un copil si as dori sa stiu daca varsta mea poate constitui un impediment,o problema?De asemenea,va rog sa-mi comunicati pe email care sunt conditiile,criteriile de inscriere ,pentru a putea aprecia ,daca eu corespund sau nu acestora.Va mutumesc anticipat.Cochet Mihaela

Post A Comment