Konica Minolta susține„Let’s do it, Romania!”și în 2013! - Let's Do It, Romania!
9111
post-template-default,single,single-post,postid-9111,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Konica Minolta susține„Let’s do it, Romania!”și în 2013!

Konica Minolta susține„Let’s do it, Romania!”și în 2013!

Compania Konica Minolta este recunoscută şi pentru responsabilitatea socială față de mediu în întreaga lume, luptând și susținând diferite cauze în fiecare an.

Este important de menționat că în iulie 2011, compania a primit statusul “Prime” din partea Oekom Research pentru CSR, o recunoaștere internațională, deoarece se află printre cele mai bune companii din lume în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu și, ca urmare, este inclusă în Indexul Dow Jones pentru Sustenabilitate din Asia Pacific, în „FTSE 4Good Global Index” din Marea Britanie pentru 8 ani la rând și a fost selectată să facă parte dintre 100 cele mai sustenabile corporații din Canada”, de către Corporate Knights Inc. Canada.

Konica Minolta Business Solutions România s-a implicat activ în proiectul “Let’s do it, Romania!”, de la prima ediție a investit resurse, voluntari și încredere! Anul acesta este din nou alături de noi, printre cei mai importanți și dragi parteneri.

Ne bucurăm să avem un partener atât de important și, mai ales, atât de responsabil! Echipa “Let’s do it, Romania!” mulțumește Konica Minolta pentru devotament și implicare!

No Comments

Post A Comment