Voluntariat în organizarea Zilei de Curățenie Națională
16031
page-template-default,page,page-id-16031,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voluntariat în organizarea Zilei de Curățenie Națională

Contribuie cu o pagină la povestea voluntarilor organizatori din Let’s Do It, Romania!

Echipa Let's Do It, Romania!

Ai voluntariatul în sânge sau pur și simplu vrei să contribui cu adevărat la o mișcare socială?

Anul acesta pregătim din nou Ziua de Curățenie Națională și credem noi, va fi cel mai mare exercițiu de mobilizare comunitară din România de până acum.

În spatele oricărui proiect de succes se află o echipă de organizare. Fie că ești student și vrei să pui în practică ce știi (că nu știi), fie că ești angajat și vrei să simți că ai o reală contribuție, fie că nu ești în niciuna dintre aceste categorii, dar simți că acesta e semnalul de care aveai nevoie să te implici … Da, acum e momentul!

Cât de mult vrei să te provoci vara asta?

Ce poți face ca voluntar în echipe:

Comunicare – de la creare de conținut grafic și text, până la relații cu influenceri și presa. Aici faci ca o idee nebunească să devină posibilă.

Fundraising – de la research, până la deschizător de uși în companii și menținerea relațiilor. Generăm idei noi constant pentru partenerii noștri.

→ Relația cu instituțiile publice – Contactarea si mentinerea relatiei cu autoritățile publice locale, gestionarea bazei de date cu raportările către si de la autoritățile publice locale.

→ Organizator al evenimentelor de cartare – Multe plimbări prin natură, mulți oameni, echipe, mașini, biciclete, competiții. Aceasta este etapa în care construim harta deșeurilor pe tot teritoriul României pentru ca apoi zonele să fie curățate în 15 Septembrie

→ IT – de la suport pentru toți colegii, până la mentenanța aplicației Let’s Do It, Romania! prin care facem și cartarea.

→ Logistică – de la cotații de preț până la asigurarea sacilor și mănușilor pentru voluntarii din țară și preluarea gunoaielor de către salubriști.

→ Rețeaua națională (pentru București)/ Managementul informației pentru celelalte județe – pentru că Ziua de Curățenie Națională se întâmplă în fiecare județ, e nevoie de menținerea legăturii constante între echipa centrală și echipele județene. Poți ajuta dacă super-puterea ta este organizarea și nu te sperie cuvântul raportare.

→ HR – pentru că proiectul este cu și despre oameni (de la motivarea și suportul echipei de organizare până la trimiterea diplomelor de participare către voluntarii din toată țara)

Și cel mai simplu, dar important lucru pe care îl poți face e să te distrezi.

Fie că ești la început sau ai deja o super experiență în domeniul tău, aici ne unește un singur lucru: Vreau

Noi credem că se poate. Tu?