Vector Telecom de 3 ani alături de LDIR pentru o Românie mai curată și mai responsabilă! - Let's Do It, Romania!
9347
post-template-default,single,single-post,postid-9347,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vector Telecom de 3 ani alături de LDIR pentru o Românie mai curată și mai responsabilă!

Vector Telecom de 3 ani alături de LDIR pentru o Românie mai curată și mai responsabilă!

Vector Telecom este o companie înființată în anul 2006, care reușește să țină pasul cu tehnologia și să ofere astfel servicii de calitate înaltă tuturor clienților săi. Compania se ocupă cu schimbul de informații între companii, punând la dispoziția clienților servicii de Email to Fax, Fax to Email. Respective Voce și Date și SMS Mailing.

Compania mizează pe responsabilitate socială și pe un mediu în care ecologia este la ea acasă, așa cum ar trebui să fie și susține proiectele care luptă pentru o astfel de cauză. Astfel a apărut parteneriatul cu Let s do it, Romania!, prin care atât noi, echipa LDIR, cât și echipa Vector Telecom vrem să scoatem românii să-și curețe propria țară, dar să și înțeleagă de ce este important să facă asta.

Mulțumim Vector Telecom pentru sprijin!

No Comments

Post A Comment