Austral România sprijină LDIR și în 2013! - Let's Do It, Romania!
9356
post-template-default,single,single-post,postid-9356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Austral România sprijină LDIR și în 2013!

Austral România sprijină LDIR și în 2013!

    În 2013 Austral sărbătoreşte 20 de ani de prezenţă pe piaţa de birotică şi papetărie din România.

     A  început de la 3 angajați, o mașină și un birou şi a crescut de-a lungul anilor, atât prin mărirea numărului de furnizori şi a gamei de produse, cât şi prin extinderea la nivel naţional. În prezent, Austral Trade se mândrește cu 180 de angajați, echipe de vânzări în 21 de orașe din România, care acoperă și zone limitrofe, precum  şi cu o filială la Chișinău.  Anul trecut, veniturile din vânzări au atins peste 9.7 milioane de Euro. 

     Austral şi-a asumat misiunea de a oferi clienților produse de birotică şi papetărie de calitate, odată cu crearea condiţiilor optime de lucru la birou, altfel spus  – profitabilitate, prestigiu şi confort . De 20 de ani a rămas fidel valorilor sale definitorii, prin care reușește să se diferenţieze an de an: personalizare, excelență și anticipare. Austral livrează soluţii personalizate, asupra cărora îi place să îşi pună amprenta, când vine vorba de inovaţie, creativitate şi implicare.

   Compania participă activ la conservarea mediului înconjurător, având grijă de comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea. Astfel, pe lângă comercializarea unor produse biodegradabile – ponderea produselor verzi din oferta Austral a ajuns la 15%, de 5 ori mai mare decat media peţei  –, compania are contracte de reciclare pentru fiecare tip de material în parte. 

   În  2010, Austral a obţinut certificările ISO 14001:2005 şi  OHSAS 18001, implementând astfel “Politica în domeniul calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale”,  al cărei obiectiv este, printre altele şi conservarea şi protecţia mediului înconjurător. Mai mult, Austral se află în proces de implementare şi certificare a Standardului de Responsabilitate Socială – SA 8000.

   Austral a adoptat o politică de colectare selectivă, reducerea cantităţii de deşeuri generate şi  valorificarea acestora, precum şi eliminarea acestora prin procedee specifice.  Bineînţeles, un punct important de plecare îl reprezintă educaţia şi instruirea ecologică pe care compania o oferă angajaţilor şi partenerilor.

   De 3 ani Austral şi Let’s Do It, Romania!  fac echipă şi luptă atât pentru educarea ecologică a României, cât şi pentru curăţarea acesteia. Compania sprijină proiectul Let’s Do It, Romania! oferind an de an produse de papetărie şi voluntari pentru ziua de curăţenie.

   In 2011, 118 voluntari Austral Trade au participat la ziua de curatenie nationala colectand un numar de 636 deseuri. In anul 2012, Austral Trade a participat cu un numar de 126 voluntari colectand 650 saci cu deseuri.

      Mulţumim Austral România pentru seriozitate şi devotament! Let’s Do It, again!

No Comments

Post A Comment