De 4 ani responsabilizăm România cu ajutorul Media Sat! - Let's Do It, Romania!
9236
post-template-default,single,single-post,postid-9236,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De 4 ani responsabilizăm România cu ajutorul Media Sat!

De 4 ani responsabilizăm România cu ajutorul Media Sat!

De 4 ani responsabilizăm România cu ajutorul Media Sat!

   Media Sat este un important furnizor în domeniul telecomunicațiilor, cu o experiență de 16 ani. În tot acest timp, compania Media Sat a conștientizat importanța unei discipline ecologice și impactul pe care sprijinul acesteia îl poate avea asupra mediului înconjurător din România. Astfel, din 2010, Media Sat este partener loial al proiectului Lets Do It, Romania!, asigurând în fiecare an suportul tehnic prin echipamente de rețea pentru sediul Lets Do It, Romania!, hosting aplicație înregistrare gunoaie și voluntari, hosting site www.letsdoitromania.ro, hosting aplicații www.letsdoitworld.org, call-center, voluntari pe IT, etc.

   Fondată în 1997 și având un capital integral privat, MEDIA SAT oferă o paletă largă de servicii și produse în domeniul telecomunicațiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixă, servicii Call Center până la servicii SMS/SVA telefonie și Broadcasting TV și Radio.

   Media Sat este o companie veterană, care furnizează servicii de Internet încă din anul 1997 și servicii de telefonie încă din 1998 dinaintea liberalizarii – in baza unei autorizatii de grup inchis.

   Ne mândrim cu acest parteneriat și această prietenie strânsă și mulțumim Media Sat pentru încredere și loialitate! Let’s Do It, Romania!

No Comments

Post A Comment