Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania!Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7559
post-template-default,single,single-post,postid-7559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania!Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania!

Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania!Valad sustine proiectul Let’s Do It, Romania!

Pentru al treilea an consecutiv compania Valad Property Group se implica in cel mai mare proiect de implicare sociala din tara noastra: Let’s Do It, Romania!

Valad  sustine  importante actiuni de binefacere din lume, contribuind şi cu donatii către numeroase grupări comunitare.

Compania ia în considerare importanţa impactului afacerilor sale din punct de vedere economic, social şi ecologic. Un comportament etic şi responsabil aduce la îndeplinire obligaţiile companiei faţă de stakeholderi şi de comunitate.

Valad îşi încurajează angajaţii să se implice activ în acţiuni de binefacere. Practicile companiei respectă dezvoltarea durabilă a mediului prin:

  • îmbunătăţirea din punct de vedere ecologic a practicilor cu privire la activele companiei în scopul creşterii valorii şi a ciclului lor de viaţă;
  • măsurarea potenţialului activelor prin prisma durabilităţii;
  • respectarea standardelor de protecţie a mediului prin monitorizare şi control;
  • design al procesului de dezvoltare a afacerilor ce include protecţia mediului;
  • creşterea gradului de conştientizare a problemelor de mediu în rândul stakeholderilor.

 Valad Property Group  este o companie de investiţii imobiliare cu o reţea internaţională de birouri în 13 ţări din 7 regiuni geografice .

Activitatea de bază este managementul investiţiilor imobiliare cu valoare adaugată, specializându-se în proprietăţi industriale şi închirieri comerciale, cu echipe de management local al bunurilor care au grijă de aproximativ 9000 clienţi, chiriaşi în 1000 de proprietăţi.

Echipa Let’s Do It, Romania! mulţumeşte Valad pentru susţinere!

 

No Comments

Post A Comment