PRO TV susţine activ Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7505
post-template-default,single,single-post,postid-7505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

PRO TV susţine activ Let’s Do It, Romania!

PRO TV susţine activ Let’s Do It, Romania!

PRO TV susţine şi anul acest proiectul Let’s Do It, Romania! implicându-se activ în promovarea cauzei care stă la baza acestuia. Pentru a promova Ziua Naţională a Curăţeniei, care va avea loc anul acesta pe 12 mai, echipa PRO TV va difuza un videoclip care ne îndeamnă pe toţi la normalitate, la o ţară mai curată!


Putem deveni cu toţii supereroi ai curăţeniei dacă arătăm că ne pasă de 12 mai şi ne unim forţele pentru a face mormanele de deşeuri să dispară din natură, din locurile dragi, din împrejurimile oraşului nostru! Până pe 12 mai se pot vota zonele pe care vrem să le vedem curate, deci nu uita să înregistrezi mormanul tău preferat! Let’s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 85 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hâncu, [email protected], 0734 857 405
Anca Baniţă, [email protected], 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitroCauza de Facebook: http://apps.facebook.co m/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

No Comments

Post A Comment