Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania!Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7540
post-template-default,single,single-post,postid-7540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania!Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania!

Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania!Toyota sustine si in 2012 campania Let’s Do It, Romania!

 Compania Toyota Romania  se alatura pentru al doilea an campaniei Let’s Do It, Romania!.

 In 2011 compania a contribuit in cel mai eco mod posibil, ajutand la identificarea a peste 250 mormane de gunoi in 5 judete: Ilfov, Iasi, Brasov, Constanta, Mures.

Pe langa aceasta sustinere, Toyota a contribuit si la echiparea voluntarilor pentru ziua de curatenie in Bucuresti si Iasi

In 2012 Toyota Romania si Toyota IASI – reprezentata de  Mega Auto contribuie la realizarea hartii nationale a deseurilor si ofera masini echipei  “Let`s Do It, Romania! um la cea de-a treia generatie.

Parteneriatul realizat cu “Let`s Do It, Romania!” este in linie cu politica de protectie a mediului promovata de catre Toyota. Aceasta politica se reflecta atat in autoturismele produse, cat si la nivel de comportament responsabil al angajatilor.

Angajatii Toyota Romania vor participa si anul acesta la curatenia natioanal de pe data de 12 mai. Anul trecut, pe 24 septembrie echipa Toyota Romania a participat cu peste 50 voluntari ecologizand o parte a padurii Snagov.

 

 

No Comments

Post A Comment