VALAD susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4871
post-template-default,single,single-post,postid-4871,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

VALAD susţine Let’s Do It, Romania!

VALAD susţine Let’s Do It, Romania!

Valad Property Group este o companie de investiţii imobiliare cu o reţea internaţională de birouri în 13 ţări din 7 regiuni geografice.Afacerea de bază este managementul investiţiilor imobiliare cu valoare adaugată, specializându-se în proprietăţi industriale şi închirieri comerciale, cu echipe de management local al bunurilor care au grijă de aproximativ 8,500 clienţi, chiriaşi în 900 de proprietăţi.

 
Valad ia în considerare importanţa impactului afacerilor sale din punct de vedere economic, social şi ecologic. Un comportament etic şi responsabil aduce la îndeplinire obligaţiile companiei faţă de stakeholderi şi de comunitate.

 
Valad îşi încurajează angajaţii să se implice activ în acţiuni de binefacere. Practicile companiei respectă dezvoltarea durabilă a mediului prin:

  • îmbunătăţirea din punct de vedere ecologic a practicilor cu privire la activele companiei în scopul creşterii valorii şi a ciclului lor de viaţă
  • măsurarea potenţialului activelor prin prisma durabilităţii
  • respectarea standardelor de protecţie a mediului prin monitorizare şi control
  • design al procesului de dezvoltare a afacerilor ce include protecţia mediului
  • creşterea gradului de conştientizare a problemelor de mediu în rândul stakeholderilor.

 

Valad este un sponsor important pentru numeroase actiuni de binefacere din lume, contribuind şi cu donatii către numeroase grupări comunitare.  Aşadar, este evident că decizia Valad de a deveni unul dintre partenerii proiectului Let’s Do It, Romania ! este una naturală. Mulţumim, Valad, pentru sprijinul acordat.

No Comments

Post A Comment