Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională! - Let's Do It, Romania!
4874
post-template-default,single,single-post,postid-4874,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

Echipa Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie!

Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea Vreau să mă înscriu!

 

După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională.

 

Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.

 

De asemenea, echipa Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, voluntarii Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

 

Let`s Do It, Romania!

 

###

 

Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

 

Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

 

 

2 Comments
  • Let's Do It Botoșani! - Jteph's Words
    Posted at 20:12h, 30 August Reply

    […] mai puțin de o lună va fi ziua de curățenie în România, mai exact pe 24 Septembrie. Astăzi s-a dat startul pentru înscrieri în Echipa Națională de Acțiune împotriva indiferenței. Echipă din care și TU poți face […]

  • Sumarul de joi | ligia adam .ro
    Posted at 13:24h, 16 September Reply

    […] Let’s Do It, Romania se află la a doua ediție, care va avea loc pe 24 septembrie. Înscrierile se fac online, aici […]

Post A Comment