Prestigio susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4864
post-template-default,single,single-post,postid-4864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Prestigio susţine Let’s Do It, Romania!

Prestigio susţine Let’s Do It, Romania!

Brandul de accesorii IT Prestigio se alatură în acest an proiectului Let’s Do It, Romania, în calitate de partener principal în procesul de cartare şi oferă navigatoare GPS pentru voluntarii din întreaga ţară.
Prestigio oferă produse IT de larg consum persoanelor cu un stil de viaţă contemporan din peste 70 de ţări, ca rezultat al unui proces ce combină tehnologia avansată, eleganţa, inovaţia şi calitatea. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, tablete PC, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.
Calitatea şi siguranţa produselor sunt dublate de acţiunile menite să sporească performanţele ecologice, atestate prin certificările ISO. Printre acestea se numară propriul sistem de reciclare a produselor şi a ambalajelor, evitarea utilizării unor substanţe periculoase în procesul de fabricaţie, dar şi implicarea companiei în diverse proiecte sociale şi ecologice.

În România, distribuitorul produselor Prestigio este ASBIS, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi America de Sud.
Mulţumim Prestigio pentru sprijin şi pentru încrederea acordată celui mai mare proiect naţional de implicare socială, Let’s Do It, Romania!. Credem impreună că această colaborare reprezintă un pas important pentru o evoluţie pozitivă a României.

No Comments

Post A Comment