URBAN a ajutat la curăţarea României de gunoaie! - Let's Do It, Romania!
3045
post-template-default,single,single-post,postid-3045,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

URBAN a ajutat la curăţarea României de gunoaie!

URBAN a ajutat la curăţarea României de gunoaie!


URBAN S.A. a devenit cel mai important furnizor de solutii integrate de gestiune a deșeurilor, prin adoptarea politicii din domeniul Managementului Integrat.

Scopul companiei URBAN S.A. este de a se mentine lider pe piaţa managementului integrat al deseurilor. Baza succesului nostru o reprezintă competenţa angajaţilor motivaţi, dotarea performanta cu utilaje şi calitatea maximă a serviciilor oferite.

Prioritatea pentru URBAN S.A. o reprezinta parteneriatele pe termen lung cu clienţii noştri. Construirea şi administrarea statiilor de sortare, instalaţiile de reciclare precum şi managementul integrat al circuitului de materiale refolosibile sunt principalii factori de succes. Respectul pentru ecologie şi cele mai înalte standarde tehnice reprezintă baza activităţii URBAN S.A.

Urban a fost alaturi de Let’s Do It, Romania! si a ajutat cu preluarea deseurilor in Ilfov, Prahova, Brasov, Calarasi, Valcea, Galati si Dolj.

Multumim pentru acest ajutor substantial !


No Comments

Post A Comment