Romprest a fost alături de Let’s Do It, Romania ! pe 25 septembrie! - Let's Do It, Romania!
3048
post-template-default,single,single-post,postid-3048,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Romprest a fost alături de Let’s Do It, Romania ! pe 25 septembrie!

Romprest a fost alături de Let’s Do It, Romania ! pe 25 septembrie!

Compania Romprest Service şi-a propus să ofere o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate de înaltă competență profesională.

Pornind de la această idee, Compania Romprest şi-a propus ca prim scop, construirea de relaţii pe termen lung, aducând în prin plan inovaţia şi, factorul cel mai important, prestarea serviciilor la un nivel superior de calitate, venind în sprijinul colaboratorilor pentru a se atinge cele mai ambiţioase obiective.

Experienţa acumulată de-a lungul timpului a constituit baza unui brand cu vocaţie de lider. Inovaţiile pe care brandul Romprest le-a adoptat au revoluţionat piaţa serviciilor de profil, introducând astfel noi criterii de evaluare, standardele Romprest. Compania Romprest Service a continuat să investească în consolidarea bazelor operaţionale, în utilaje la standarde europene şi în programe de pregătire şi perfecţionare a personalului său.

Romprest a susţinut Let’s Do It, Romania! prin preluarea deşeurilor în judeţele Ilfov, Prahova, Buzău, Brăila, Galaţi şi Tulcea.


Mulţumim pentru susţinere !

No Comments

Post A Comment