Let’s Do It, Romania! a câştigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award! - Let's Do It, Romania!
2993
post-template-default,single,single-post,postid-2993,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! a câştigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award!

Let’s Do It, Romania! a câştigat Golden Award for Excellence la Romanian PR Award!

Bucureşti, 8 octombrie 2010Miercuri, 6 octombrie 2010 a avut loc la Palatul Parlamentului cea de-a 8a ediţie a Romanian PR Award, cea mai importantă competiţie naţională a industriei de relaţii publice. Let’s Do It, Romania! a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a câştigat Golden Award for Excellence la categoria „Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă”.


„Let’s Do It, Romania! – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi” s-a bucurat de aprecierea juriului format din specialişti în comunicare şi relaţii publice care au desemnat-o câştigătoare pe baza rezultatelor pe care campania a reuşit să le obţină şi prin care a demonstrat că îşi merită titlul de „cel mai mare proiect de implicare socială”: peste 180 000 de voluntari care au ieşit la curăţenie pe 25 septembrie, peste 6000 de voluntari implicaţi în etapele de organizare ale proiectului, realizarea primei hărţi a deşeurilor din România, implicarea  a peste 20 de persoane publice ca ambasadori a proiectului, blog-ul care a ajuns pe locul 1 în topul celor mai influente bloguri ZeList, cea mai mare cauză de pe Facebook din România, realizarea unui imn al campaniei.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de voluntariat organizat până în prezent în România, care a avut ca obiectiv curăţarea mormanelor de gunoi generate în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Şi a reuşit! Ziua de Curăţenie Naţională a fost 25 septembrie 2010, zi în care peste 180 000 de locuitori ai României au arătat că se poate şi că România poate fi o ţară mai curată, datorită celor care s-au unit pentru acestă cauză comună. Ideea a fost implementată cu succes şi în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Cum afli noutăţi?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter!

LET’S DO IT!

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro


No Comments

Post A Comment