Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania!Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7568
post-template-default,single,single-post,postid-7568,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania!Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania!

Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania!Konica Minolta continua implicarea in proiectul Let’s Do It, Romania!

Compania Konica Minolta sprijina si in 2012 actiunea Let’s Do It, Romania!  Implicarea companiei a inceput inca din 2010 cintribuind la promovarea proiectului prin producerea de material publicitare (afise, stickere, flyere, diplome, adeverinte pentru profesori).

Si in 2012 campania se va bucura de promovarea evenimentului prin material promotionale. Noutatea de anul acesta consta in sustinerea materialelor de educare a elevilor din scoli si a angajatilor din companiile care opteaza pentru informarea corecta a angajatilor privind protectia mediului inconjurator.  Primul pas a fost facut in saptamana 2-5 aprilie in cadrul proiectului “Scoala Altfel” desfasurat de ministerul educatiei. In cadrul acestui proiect, echipele Let’s Do It, Romania din 25 judete au sustinut sediuni de informare in peste 270 scoli si licee.

Compania Konica Minolta are ca prioritate campaniile de implicare sociala, dovada fiind si statusul primit in iunie 2011 de  Prime din partea Oekom Research pentru CSR : o recunoaștere internațională printre cele mai bune companii din lume în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu. De asemenea, compania a fost inclusă în Indexul Dow Jones pentru Sustenabilitate din Asia Pacific, în „FTSE4Good Global Index” din Marea Britanie pentru 8 ani la rând și a fost selectată în ”100 cele mai sustenabile corporații din Canada” de către Corporate Knights Inc Canada.

În plus, Konica Minolta are ca ţintă protejarea mediului înconjurător şi reducerea emisiilor de gaz.

Konica Minolta România promovează aceleași valori precum organizația internațională și, ca urmare, a facut pasul firesc prin implicarea în Let’s Do It, Romania! în anul 2010. 100 de voluntari ai Konica Minolta s-au alăturat voluntarilor în ziua de curățenie şi, suntem încântaţi să anunţăm continuarea colaborării și în anul 2011.

La nivel mondial, Konica Minolta este implicată în acțiuni ecologice și de responsabilitate socială. Desfășoară acțiuni de prevenire a încălzirii globale, de reducere a riscului substanțelor chimice, de restaurare și păstrare a biodiversității și de asemenea oferă suport în crearea unei societăţi a reciclării.

Furnizor de top pe piaţa produselor pentru prelucrarea imaginii, Konica Minolta oferă produse, servicii şi soluţii care sunt esenţiale pentru toate domeniile de prelucrare digitală. Punem un accent deosebit pe managementul documentelor şi pe soluţii atât pentru mediul office, cât şi pentru cel de producţie, în special în ceea ce priveşte domeniul printării color, precum şi furnizarea serviciilor adiacente.

“De multi ani ne lasam coplesiti de mizerie si zgomote, nu ne mai putem bucura de frumusetea si linistea naturii. Ne-am obisnuit sa spunem “N-avem ce face, nesimtitii sunt prea multi, suntem minoritari, etc!”

Am dori ca proiectul “Let’s do it, Romania!” sa spuna “Si noi suntem multi, si incepem sa luptam pentru o tara curata si civilizata!”

Am strans gunoaie si in 2010 si in 2011, iar in viitor speram sa facem ceva si impotriva “bubuielilor” techno-maneliste care au ajuns sa reprezinte fundalul sonor agresiv al oricarui peisaj romanesc” – au declarant reprezentantii companiei Konica Minolta.

 

No Comments

Post A Comment