TopGel a fost unul dintre sustinatorii Zilei de Curatenie Nationala in judetul Dolj - Let's Do It, Romania!
17594
post-template-default,single,single-post,postid-17594,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

TopGel a fost unul dintre sustinatorii Zilei de Curatenie Nationala in judetul Dolj

TopGel a fost unul dintre sustinatorii Zilei de Curatenie Nationala in judetul Dolj

 

TopGel, fabrica de dulciuri din Craiova, este unul dintre principalii competitori de pe piața înghețatei din România, marcând 24 de ani de activitate susținută în domeniul producției și distribuției de înghețată.

 

“Am ales sa facem parte din aceasta miscare pentru ca intelegem implicarea noastra in mediul inconjurator. Nu ne putem izola. Natura ne ofera multe beneficii gratis: aer curat, apa curata, privelisti extraordinare, apusuri memorabile, ne protejeaza si ne tine sanatosi; iar asta nu inseamna decat faptul ca si noi trebuie sa avem grija de ea! Vrem ca oamenii sa inteleaga ca nu este vorba despre un caz singular, despre o actiune dificila care are loc o data pe an, ci este vorba despre un stil de viata. De asemenea, nu este vorba despre actiunea unui singur individ, ci actiunea fiecarui dintre noi este importanta: toti contribuim cate putin la pastrarea mediului inconjurator. Fiecare actiune conteaza!

 

TopGel este o companie recunoscuta pe plan local, dar si national, datorita implicarii in comunitatea din care face parte. Alaturi de Fundatia Gazeta de Sud, TopGel sustine in fiecare an Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova, prin donatii catre anumite sectii. Cel mai recent exemplu este Clinica de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova care a primit o astfel de donatie, insa la momentul actual, exista si alte doua proiecte in curs de desfasurare.

O alta initiativa, realizata tot alaturi de Fundatia Gazeta de Sud, este proiectul comunitar – „Împreună, pentru sănătatea satelor noastre“, în scopul sprijinirii locuitorilor satelor din Dolj, care nu pot ajunge la investigații medicale de specialitate.

Fiind o companie producatoare de dulciuri, preferatele celor mici, TopGel sustine educatia copiilor si a ales sa se implice alaturi de Scoala de Film si Televiziune “Micile Vedete” intr-un proiect unic, Caravana “Micile Vedete”, ale carui obiective sunt promovarea filmului educativ pentru copii, dar si a unui stil de viata sanatos prin intermediul temelor abordate în filmele educative ce vizionate si responsabilizarea copiilor vis-à-vis de utilizarea tehnologiilor moderne audio-video și impactul acestora în societate.

Mergand mai departe, TopGel alaturi de asociatia YouStars, a sustinut in luna iunie a acestui an, organizarea unui eveniment de informare , educativ si de divertisment, dedicat adolescentilor, prin care tinerii au reusit sa ia contact cu cei mai importanti influenceri ai generatiei lor, reusind astfel sa ramana informati cu trendurile de comunicare social media existente.

Proiectele educative sunt mereu apreciate si sustinute de TopGel, de aceea o alta sponsorizare a vizat Observatorul Astronomic al Muzeului “Vasile Parvan” din Barlad, care si-a completat portofoliul tehnic anul acesta cu un cort de evenimente pentru tabara de astronomie.

No Comments

Post A Comment