Hidroelectrica a sustinut Ziua de Curatenie Nationala! - Let's Do It, Romania!
17574
post-template-default,single,single-post,postid-17574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hidroelectrica a sustinut Ziua de Curatenie Nationala!

Hidroelectrica a sustinut Ziua de Curatenie Nationala!

Hidroelectrica a participat cu 270 de angajati voluntari la Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie. La eveniment a participat inclusiv Presedintele Directoratului societatii, domnul Bogdan Badea, care a făcut curat în județul Vâlcea.

Hidroelectrica este lider in productia de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National, fiind o companie vitala pentru un sector strategic cu implicatii in siguranta nationala.

Procesul radical de restructurare si eficientizare prin care a trecut compania in ultimii ani a facut ca Hidroelectrica sa devina cea mai profitabila companie din Romania, in prima jumatate a anului 2018 compania inregistrand o EBITDA de 73% din cifra de afaceri. In anul 2017, Hidroelectrica a obtinut locul 1 in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, pentru al doilea an consecutiv. Compania a fost evaluata la 3,57 miliarde de euro, in crestere cu 25% fata de anul 2016. 

Let’s Do It, Romania! a organizat pe data de 15 septembrie Ziua de Curatenie Nationala la care au luat parte peste 340.000 de voluntari din toata tara. Miscarea a facut parte din initiativa World Cleanup Day, la care au participat 150 de tari. La actiunea mondiala World Cleanup Day au luat parte 13 milioane de voluntari.

 

No Comments

Post A Comment