Nestlé a spriijinit Ziua de Curățenie Națională! - Let's Do It, Romania!
17618
post-template-default,single,single-post,postid-17618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nestlé a spriijinit Ziua de Curățenie Națională!

Nestlé a spriijinit Ziua de Curățenie Națională!

Nestlé s-a alăturat inițiativei Let’s Do It, Romania! și a participat la Ziua de Curățenie Națională. 130 dintre angajații Nestlé s-au alăturat celei mai mari mișcări sociale din România, și au făcut curățenie împreună cu alți 340 000 de voluntari.

 

„Scopul Nestlé este de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos. În acest sens, una dintre prioritățile noastre este de a avea grijă de mediu. Ne-am alăturat Let’s Do It, România! pentru că împărtășim aceleași valori și credem că fiecare individ poate avea un impact pozitiv asupra mediului. Astfel, 130 de colegi din București și Timișoara, au ieșit de World Cleanup Day să demonstreze acest lucru. Respectăm mediul înconjurător este chiar una dintre promisiunile noastre, iar pe lângă acțiuni de voluntariat pentru protecția mediului, ne-am angajat să folosim în proporție de 100% ambalaje reciclabile sau reutilizabile pentru produsele noastre, până în 2025. Viziunea Nestlé este că niciunul dintre ambalajele Nestlé, inclusiv materialele plastice, să nu ajungă la gropile de gunoi sau ca deșeu nereciclabil”, declară Ana-Maria Doxan, Communications & Marketing Services Manager, Nestlé România.

 

Prin promisiunea Respectăm mediul înconjurător și susținem programe de agricultură sustenabilă, Nestlé oferă sprijin și se implică activ, cu ajutorul angajaților, în activități de protecție a mediului înconjurător. De asemenea, compania conduce operațiuni sustenabile la toate nivelurile, toate elementele cu impact asupra mediului fiind atent monitorizate și raportate. Pe lângă implicarea activă în problemele de mediu, Nestlé își propune ambalarea 100% reciclabilă sau reutilizabilă până în 2025. Compania se concentrează pe trei direcții principale: eliminarea materialelor plastice nereciclabile; încurajarea utilizării materialelor plastice care permit un grad mai ridicat de reciclare; eliminarea sau schimbarea combinațiilor complexe de materiale pentru ambalaje. Mai mult, compania s-a angajat la creșterea cantității plasticului reciclat în UE. Găsirea de soluții pentru a impiedica ambalajul să ajungă deșeu și să fie eliminat în mări, oceane și căi navigabile, reprezintă una dintre misiunile-cheie ale angajamentului Nestlé.

 

 

We did it, Nestlé!

 

No Comments

Post A Comment