Incepand de anul acesta, DPD România se alătură echipei Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
9558
post-template-default,single,single-post,postid-9558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Incepand de anul acesta, DPD România se alătură echipei Let’s Do It, Romania!

Incepand de anul acesta, DPD România se alătură echipei Let’s Do It, Romania!

DPD acorda o seriozitate sporita angajamentului fata de dezvoltarea durabila. Ca si companie in domeniul logistic DPD respectă obligatiile atat fata de mediu cat si fata de nevoile sociale si economice ale personalului si societatii ca intreg.

 

 

 

 

Compania trateaza resursele naturale într-un mod efficient, care le conservă afectand mediul cât mai puțin posibil. “Ne considerăm ca fiind parte a comunității în care lucrăm, și ne aducem contribuția la bună starea generală.”

Cu peste 2,5 milioane colete livrate zilnic, DPD este unul dintre liderii internaționali ai serviciilor de coletărie și curierat express.  Compania deține cea mai importantă rețea rutieră din Europa fiind lider in curieratul rutier pe acesta zona.

DPD România se numără printre primele 5 companii de curierat rapid și coletărie din România, cu peste 500 de angajați (inclusiv francizele), 72 depozite și 15 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire națională în proporție de 100% și efectuează livrări în peste 230 de țări din întreaga lume.

Anul acesta, coletele Let’s Do It, Romania! sunt distribuite cu ajutorul DPD, care va asigura fiecărui județ materialele necesare desfășurării și promovării proiectului Let’s Do It, Romania!

Compania  DPD susține proiectul Let’s Do It nu doar in Romania ci și in alte tări in care acest proiect se desfasoara.

Mulțumim DPD pentru votul de încredere acordat!

No Comments

Post A Comment