Moviplast echipează pentru al treilea an consecutiv voluntarii Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
9530
post-template-default,single,single-post,postid-9530,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Moviplast echipează pentru al treilea an consecutiv voluntarii Let’s Do It, Romania!

Moviplast echipează pentru al treilea an consecutiv voluntarii Let’s Do It, Romania!

        Pentru al treilea an consecutiv, majoritatea sacilor pentru ziua de curățenie sunt oferiți cu sprijinul Moviplast.

     Compania Moviplast a apărut în 1993 și este un producător de top al ambalajelor din polietilenă din România. Gama de produse oferite cuprinde folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate. Proiectul Let’s Do It, Romania! beneficiază de sprijinul Moviplast pentru al treilea an consecutiv. Astfel, anul acesta, pe 28 septembrie, Moviplast și echipa Let’s Do It, Romania! vor asigura echipelor din întreaga țară sacii menajeri pentru colectarea deșeurilor și mănușile de unică folosință.

    Anual, Moviplast prelucrează peste 1.850 tone polietilenă, din care în prezent 20% – 30% reprezintă producția destinată exportului în Uniunea Europeană.

    Compania conștientizează impactul pe care poluarea îl are asupra mediului înconjurător, susținând astfel proiecte de responsabilizare civică și de curățare a mediului.

    Ne bucurăm de sprijinul Moviplast, încă de la cea de-a doua ediție Let’s Do It Romania!, din 2011. Știm că împreună putem să responsabilizăm românii și să curățăm România!

 

 

 

No Comments

Post A Comment