Let’s Do It, Romania! și Upside Down premiază cei mai harnici voluntari! - Let's Do It, Romania!
9572
post-template-default,single,single-post,postid-9572,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! și Upside Down premiază cei mai harnici voluntari!

Let’s Do It, Romania! și Upside Down premiază cei mai harnici voluntari!

    Anul acesta harta națională a deșeurilor se realizează cu aplicația Trash Out pentru a ușura munca tuturor voluntarilor. Aplicația este gratuită și poate fi instalată pe orice telefon mobil cu sistem de operare Android, Iphone sau Windows Mobile.

    Aplicația se regăsește aici.

    Procedura este una simplă. Ai zărit o groapă, un morman de gunoaie, o zona cu deseuri reciclabile, faci o fotografie și o urci pe harta interactivă, raportând locul în care se găsește groapa/ mormanul/zona. Astfel, pe 28 septembrie o echipă de voluntari va curăța zona respectivă.

    Mai mult decât atat, echipele Let’s Do It, Romania! și Upside Down premiază 3 voluntari care folosesc aplicația Trash Out cu câte o geantă Messenger, realizată din banner stradal și resturi de material textil.

    Produsele sunt colorate, îndrăznețe și se remarcă mai ales datorită design-ului deștept. Suntem siguri că voluntarii apreciază și iși doresc un astfel de produs, așa că am ales să premiem 3 dintre voluntarii care folosesc aplicația Trash Out.

    Upside Down este un brand românesc de produse ”verzi”, confecționate din materiale neconvenționale, precum bannerele stradale, cutiile Tetra-Pak, resturile textile și camerele de cauciuc.  Materialele ajung în atelierul Upside Down, unde sunt supuse unor intervenții minime, urmând ca apoi să fie transformate în produse noi cu valoare adăugată (genți, portofele, accesorii, etc.).

    Pentru ca participarea ta la concurs să fie valabilă trebuie să folosești aplicația Trash Out, să intri pe Facebook și să lași un comentariu la postul care anunță concursul pe profilul Let’s Do It, Romania!, în care folosești hashtagul #eucartez. Voluntarul care cartează cele mai multe zone câștigă automat o geantă Messenger, iar alți doi câștigători vor fi aleși prin random.org.

    Perioada de desfășurare a concursului este 12-20 septembrie! Baftă și spor la cartare!

    ‘Let’s Do It, Romania!’ reprezintă mişcarea socială ce a reuşit pe parcursul celor trei ani să ofere oamenilor posibilitatea de a se implica activi in rezolvarea problemelor comunităţii.

    În acest an şi în aceeaşi lună cu România, vor face curăţenie generală Olanda, Franţa şi Rusia. De asemenea, la nivelul întregului an, peste 96 de ţări vor organiza o zi de curăţenie naţională, prin intermediul mişcării internaţionale ‘Let’s Do It, World!’, cea mai mare acţiune socială organizată vreodată în lume şi care a reuşit să mobilizeze peste 7 milioane de voluntari.

    În România, la primele trei ediţii, au participat 650.000 de voluntari, ce au reuşit colectarea a peste 1,6 milioane saci de deşeuri.

 

No Comments

Post A Comment