Holcim Romania se alatura proiectului "Let’s Do It, Romania!"" - Let's Do It, Romania!
5677
post-template-default,single,single-post,postid-5677,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Holcim Romania se alatura proiectului “Let’s Do It, Romania!””

Holcim Romania se alatura proiectului “Let’s Do It, Romania!””

Suntem bucurosi sa anuntam un important partener al proiectului “Let’s Do It, Romania!”: HOLCIM ROMANIA!

 

Compania devine astfel unul din cei mai importanti sustinatori ai proiectului din 2011.
Holcim Romania este unul dintre cei mai activi investitori din industria constructiilor din Romania. Investitiile in modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si in domeniul resurselor umane sunt o prioritate pentru Holcim.
Pe parcursul celor 14 ani de cand este prezenta in Romania, Holcim a dezvoltat noi solutii, produse si servicii, inclusiv in domeniul transportului specializat si al produselor si analizelor de laborator. A adus numeroase inovatii pe piata locala, printre care si conceptul de statie ecologica de betoane. Si-a extins oferta de solutii pentru co-procesarea deseurilor industriale in fabricile din Campulung si Alesd la peste 100 de tipuri de deseuri.
Principiul pe care se consolideaza intreaga strategie de business a Holcim este cel al dezvoltarii durabile, care se concretizeaza in toate actiunile companiei prin tripla abordare a liniilor directoare – performanta economica, protectia mediului inconjurator si responsabilitatea sociala. Holcim Romania pune astazi bazele solide ale unui viitor durabil prin eforturile de a raspunde intr-o maniera sustenabila prezentului.

 

Multumim pentru intreaga sustine !

 

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

No Comments

Post A Comment