Romtelecom sustine din nou Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5690
post-template-default,single,single-post,postid-5690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Romtelecom sustine din nou Let’s Do It, Romania!

Romtelecom sustine din nou Let’s Do It, Romania!


 
In ultimii ani, Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Romtelecom ofera astazi consumatorilor o gama de numeroase servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit.
Compania continua traditia de implicare in campanii de protectie a mediului inconjurator, desfasurand in anul 2008 proiectul ” Adopta un rau”, ceea ce arata atentia acordata mediului inconjurator si proiectelor care vizeaza acest domeniu.
 
Echipa Let’s Do It, Romania! multumeste Romtelecom pentru sustinere!
 

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

No Comments

Post A Comment