Vedetele fac echipă pentru Ziua de Curățenie Națională! - Let's Do It, Romania!
5669
post-template-default,single,single-post,postid-5669,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vedetele fac echipă pentru Ziua de Curățenie Națională!

Vedetele fac echipă pentru Ziua de Curățenie Națională!

A mai rămas o singură zi până la Curăţenia Naţională din 24 septembrie iar vedetele spun împreună  “Let’s Do It, Romania!”

 

După  Adrian Despot, Zoli de la Sistem, Cornel Ilie, Bitza, Diana Dumitrescu și Dana Rogoz, alte vedete devin ambasadori ai “Let’s Do It, Romania!” şi sunt titulari in Echipa Nationala de Actiune „Let`s Do It, Romania!”: Cabral, Florin Busuioc, George Vintila, Giulia, Sara și Nicolai de la PRO FM, Mădălina Vintilă și Florin Goldic, Amalia Enache, Alex Dima, Oana Tache de la MTV, Red Blonde, Raluca Arvat, La-la Band din „Pariu cu viața”vor face curăţenie pe 24 septembrie!

 

„M-am inscris din nou în Echipa Națională de Acțiune pentru că eu cred că se poate. Cred că dacă încercăm și dacă luptăm și dacă ne deranjăm măcar puțin, reușim să schimbăm ceva în bine, pentru noi în primul rand. Dacă ți se pare că ce se întâmplă acum nu e bine, dacă ți se pare că ar putea fi făcut mai bine, dacă ti se pare că o schimbare ar fi binevenită, poate te gândești să intri în Echipa Națională de Acțiune” a declarat Cabral.

 

„Dintotdeauna îmi pasă foarte mult de țara mea. Mă deranjează când îmi văd țara „decorată” cu pet-uri și pungi și încerc să fac ceva ca să schimb asta. E un prilej foarte bun, „Let`s Do It, Romania!”, să facem toți ceva ca să schimbăm urâtul din România. ”  a spus Amalia Enache.

 

„Trebuie să dăm un exemplu și cred că o acțiune de felul acesta, o acțiune de voluntariat, este tocmai bună pentru a reprezenta un exemplu pentru toată lumea și în special pentru cei mici” a declarat Florin Busuioc.

 

Testimonialele tuturor vedetelor sunt disponibile pe canalul Youtube al proiectului.

 

Campania beneficiază de 2 spoturi TV, un spot radio, dar și de o aplicatie de Facebook prin care voluntarii pot descoperi ce loc ocupă în Echipa Națională de Acțiune și se pot înscrie pentru Ziua de Curățenie Națională. Toate informațiile despre ziua de 24 septembrie se găsesc pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

 

Let`s Do It, Romania!

 

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

No Comments

Post A Comment