Stirbei Center semneaza un parteneriat cu Let`s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8571
post-template-default,single,single-post,postid-8571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Stirbei Center semneaza un parteneriat cu Let`s Do It, Romania!

Stirbei Center semneaza un parteneriat cu Let`s Do It, Romania!

Cu ocazia desfasurarii Conferintei Let`s Do It, Romania! Stirbei Center ni s-a alaturat si a devenit astfel un sustinator al Let`s Do It, Romania!

Pe toata durata Conferintei, 23-24 martie, Centrul Stirbei ne pune la dispozitie sali pentru a ne putea desfasura trainingurile si workshopurile pentru membrii Let`s Do It, Romania!

 Stirbei Center reprezinta un nou concept creat special pentru a gazdui întâlniri de afaceri, cu toate facilitatile cerute de catre firme pentru negocierea contractelor, prezentarea unor noi produse, gazduirea unor evenimente speciale, sesiuni training, întâlniri private, conferinte de presa.

Multumim pentru sprijinul acordat si bun venit in comunitatea Let`s Do It!

Let`s Do It, Romania! Let`s Do It, World!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana în prezent, peste 700 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala. In 2012, Romania a facut curatenie pe 12 Mai alaturi de Bulgaria, Republica Moldova si Turcia, ca parte din initiativa globala Let`s Do It World! Peste 100 de tari din intreaga lume au organizat o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie 2012.

 

No Comments

Post A Comment