Grupul City Grill se alatura Let`s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8557
post-template-default,single,single-post,postid-8557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Grupul City Grill se alatura Let`s Do It, Romania!

Grupul City Grill se alatura Let`s Do It, Romania!

Grupul City Grill continua sa se implice social si incepand cu 2013 se alatura  echipei Let`s Do It, Romania!

Grupul City Grill ne acorda suport in organizarea Conferintei de primavara Let`s Do It, Romania! ce va avea loc in perioada 23-24 martie in Bucuresti.

Grupul City Grill crede in implicarea si asumarea unui rol activ in societate si doreste sa ajute la eficientizarea acestei activitati, optimizand investitia companiei si maximizand beneficiile la nivelul comunitatii. Intr-o lume ideala, toti membrii sectorului de afaceri ar  trebui sa invete unul de la altul despre implicarea sociala, pentru a-si imbunatati activitatea, intr-un mediu mai putin concurential decat cel de afaceri. Grupul City Grill sustine din 2009 Bucharest City Marathon.

 

Multumim pentru suportul acordat si speram sa avem o colaborare fructuoasa si de lunga durata.

Let`s Do It, Romania! Let`s Do It, World!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana în prezent, peste 700 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala. In 2012, Romania a facut curatenie pe 12 Mai alaturi de Bulgaria, Republica Moldova si Turcia, ca parte din initiativa globala Let`s Do It World! Peste 100 de tari din intreaga lume au organizat o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie 2012.

 

1Comment
  • Victor Maxim
    Posted at 23:02h, 22 March Reply

    Felicitari City Grill si bun venit in familia Lets’s Do It Romania
    Dece sa fii un simplu om, cand poti sa fii un super erou!

Post A Comment