Stingem lumina împreună de Earth Hour? - Let's Do It, Romania!
6609
post-template-default,single,single-post,postid-6609,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Stingem lumina împreună de Earth Hour?

Stingem lumina împreună de Earth Hour?

Let’s Do It Romania! susține Earth Hour și WWF Romania pentru al treilea an consecutiv. În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni sting luminile timp de o oră, cu ocazia unuia dintre cele mai mari evenimente de mediu din istorie.

De data aceasta, Earth Hour se întâmplă pe 31 martie 2012, între orele 20.30-21.30, când WWF Romania ne invită pe toți să stingem lumina pentru a contribui la salvarea Pământului. Printr-un gest simbolic putem schimba evoluția umană, creând o lume mai bună pentru viitor!

Earth Hour este un eveniment internațional inițiat de WWF, în 2007. Ediția de anul acesta este una a provocărilor, când personalități publice și susținători și-au luat angajamentul de a-și schimba stilul de viață pentru a reduce impactul negativ asupra planetei. În ultimii cinci ani, milioane de oameni, instituții și companii, din 5.200 de orașe din 135 de țări au stins luminile timp de o oră.

Hai să ne alăturăm milioanelor de oameni din lume și să salvăm planeta! Let’s Do It, Romania! și de Earth Hour, pe 31 martie 2012, între orele 20.30-21.30! România, hai să stingem și noi lumina pentru o oră!

No Comments

Post A Comment