StartUB este alături de Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5177
post-template-default,single,single-post,postid-5177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

StartUB este alături de Let’s Do It, Romania!

StartUB este alături de Let’s Do It, Romania!

StartUB este alături de Let’s Do It, Romania!

StartUB este un site de anunţuri lansat de Biroul de Relaţii Publice al Universităţii din Bucureşti. Anunţurile vor acoperi următoarele domenii: cultură, artă, sport, ecologie, stagii şi voluntariate, training-uri şi workshop-uri, şcoli de vară, etc.

Site-ul doreşte să ofere o mare vizibilitate atât evenimentelor organizate de studenţii Universităţii cât şi evenimentelor asociative, civice, culturale sau de educaţie non-formală din Bucureşti ce pot interesa studenţii Universităţii.

Prin acest sistem de scurte anunţuri, site-ul urmăreşte să stimuleze participarea interdisciplinară (inter-facultăţi) la diverse evenimente sau proiecte.

Pentru că susține inițiativă curațeniei într-o singură zi, StartUB se alătură Echipei Naționale de Acțiune cu câteva săptămâni înainte de ziua de curățenie națională. Noi sperăm ca echipa Universității din București să fie una cu adevărat numeroasă pe 24 septembrie și le mulțumim pentru sprijin!

 

No Comments

Post A Comment