Let’s Do It, Romania! şi Toyota formează echipa naţională de cartare! - Let's Do It, Romania!
5204
post-template-default,single,single-post,postid-5204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! şi Toyota formează echipa naţională de cartare!

Let’s Do It, Romania! şi Toyota formează echipa naţională de cartare!

Cu o lună în urmă echipa Let’s Do It, Romania! vă anunţa de parteneriatul strategic cu Toyota. Tot atunci s-a dat startul la cartare cu una dintre cele mai eco maşini, Toyota Prius.

A venit timpul să tragem linie şi să adunăm: împreună cu Toyota Prius am cartat 138 km pătraţi şi am descoperit 85 de mormane de gunoi, în 4 weekenduri consecutive din luna august. Aportul adus de Toyota se reflectă nu doar în rapiditatea procesului de cartare, ci şi în multitudinea de spaţii goale de pe Harta Deşeurilor, populate acum de coordonatele atât de utile voluntarilor în ziua curăţeniei.

Sprijinul Toyota nu s-a oprit aici; compania a adoptat judeţul Iaşi, oferind 3 maşini ca suport în procesul de cartare, dar şi pentru ziua de curăţenie naţională. Și în Braşov, Toyota a fost aproape de voluntarii Let’s Do It, Romania!, pentru care identificarea mormanelor de gunoi a fost un demers productiv, datorită autoturismului Toyota Auris.

După succesul inregistrat la cartare alături de Toyota, echipa Let’s Do It, Romania priveşte cu încredere şi entuziasm la reuşita evenimentului din 24 septembrie. Mulţumim Toyota şi împreună, Let’s Do It!

 

No Comments

Post A Comment