Green Investment Group se alătură Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5070
post-template-default,single,single-post,postid-5070,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Green Investment Group se alătură Let’s Do It, Romania!

Green Investment Group se alătură Let’s Do It, Romania!

Grupul Green Investment deține un portofoliu de companii eco: Greenlamp, Greentech, GreenWEEE  și Green Fiber.

 

Greenlamp Reciclare oferă o gestionare și o reciclare corectă a deșeurilor provenite din echipamente de iluminat uzate.  Compania a deschis pe 30 iunie 2011 prima și singura fabrică de reciclare de astfel de echipamente, cu o capacitate de tratare a deșeurilor de peste 3600 tone/an.

 

Greentech este unul dintre cei mai importanți reciclatori de mase plastice din Sud-Estul Europei. Are o capacitate de absorbție lunară de 4.000 de  tone de ambalaje PET post consum, ceea ce înseamnă că poate asigura reciclarea a aproximativ 40% din ambalajele PET introduse în piață.

 

GreenWEEE se ocupă cu reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Firma are o capacitate de 50.000 tone/an și oferăservicii de colectare, tratare și reciclare DEEE, colaborând cu organizațiile de răspundere colectivă, companii de salubritate, colectori, precum și mari companii ce dețin DEEE.

 

Spre deosebire de celelalte companii din portofoliul Grupului Green Investement, Green FiberInternational nu reciclează, ci produce plastic. Compania este singurul producător de fibră sintetică poliesterică și bandă PET din România.

 

Mulțumim Greenlamp, Greentech, GreenWEEE și Green Fiber pentru suportul acordat Echipei Naționale de Acțiune  Let’s Do It, Romania!

No Comments

Post A Comment