Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională la Dunăre - Let's Do It, Romania!
11539
post-template-default,single,single-post,postid-11539,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională la Dunăre

Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională la Dunăre

logo-ldid

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru ziua de curățenie la Dunăre.

Toți cei care doresc să participe pe data de 29 iunie la proiectul de voluntariat ”Let’s Do It, Danube!” sunt invitați să se înscrie printr-un email la județul din care fac parte. Formatul email pentru fiecare judet este: [email protected] (exemplu: [email protected]) Exceptie la actiune face judetul Teleorman unde actiunea se va organiza pe data de 28 iunie 2014.

Este important ca voluntarii care își doresc să participe la acțiune, să se inscrie pe email pentru a afla zona de curățenie din fiecare județ, acțiunea fiind organizată strict în zone identificate de echipele de proiect și de partenerii Autoritatea Națională ”Apele Române”.

Fiecare echipa județeană va răspunde solicitărilor de inscriere menționând zone cu deșeuri identificate și programul zilei de curățenie.

Detalii ale proiectului vor fi comunicate și prin intermediul site-lui www.letsdoitromania.ro/ldid și a blogului blog.letsdoitromania.ro.

Județele implicate în acest an la ziua de curățenie sunt Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Inspirat din iniţiativa Estoniei, unde 50 000 de voluntari au luat parte la ziua de curăţenie organizată pe data de 3 mai 2008. Din 2010 până acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 900.000 de voluntari care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci, iar media de deșeuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%. “Let`s Do It, Romania!“ este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

14 Comments
 • cornescu silvia
  Posted at 11:39h, 19 June Reply

  Mi-ar face mare deosebita placere sa ma alatur echipei de voluntari si sa contribui la aceasta activitate de curatenie. Multumesc anticipat, o zi buna!

  • oana.grigore
   Posted at 11:40h, 19 June Reply

   Va asteptam cu drag!

 • Bran Cristina
  Posted at 19:32h, 19 June Reply

  Imi doresc sa particip la aceasta campanie de curatenie.

  • oana.grigore
   Posted at 10:01h, 20 June Reply

   Va rugam sa trimiteti mail catre judetul din care sunteti. asa cum este explicat in articol.

   Multumim.

 • Costica Elena Daniela
  Posted at 02:30h, 20 June Reply

  Am participat si la editiile trecute alaturi de elevii mei. Sper sa dezvoltam si in zona noastra voluntariatul in randul elevilor, dar si al adultilor.

 • Tulbureanu Iuliana
  Posted at 00:27h, 23 June Reply

  Bună ziua, Sunt profesor diriginte la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi din Piteşti şi am participat cu clasa mea la astfel de activităţi de eologizare. Specializarea lor este Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului. Ne-a plăcut nespus de mult sentimentul că facem un lucru util pentru natură şi pentru oameni şi aşteptăm doar un mail pe această adresă pentru a fi prezenţi acolo unde este nevoie de noi.

 • dragomir irina
  Posted at 15:11h, 23 June Reply

  sunt asistent social la primaria Draganesti de Vede ,doresc sa ma alatur echipei de voluntari pentru ziua de 28 iunie 2014 in tel;eorman

 • Lucian M.
  Posted at 13:14h, 24 June Reply

  Daca as vrea si eu sa particip din jud. Hunedoara, cum sa procedez?

  • oana.grigore
   Posted at 13:22h, 24 June Reply

   Cel mai aproape de dvs. ar fi Caras-Severin. Puteti cere mai multe informatii la adresa [email protected].

   • Lucian M.
    Posted at 13:33h, 24 June Reply

    Mi-a dat eroare cand am trimis mailul, nu accepta yahoo?

    • oana.grigore
     Posted at 14:09h, 24 June Reply

     Am verificat si din pacate am scris adresa gresit. Imi cer scuze. Adresa corecta este [email protected]

  • Dotty
   Posted at 03:03h, 20 July Reply

   That’s a subtle way of thinnikg about it.

 • Lea
  Posted at 00:00h, 25 November Reply

  Si cu taxele mele , ale tale , ale tuutorr sustinatorilor acestui proiect sau a celor indiferenti , cum ramane?????????????Fiecare dintre noi plateste mult prea multe taxe si impozite, de ce sa faceti voi treaba primariilor , care iau bani pe spatele vostru?????Pentru mine e o enigma!!Cu stima,Teo

Post A Comment