BUNZL si Kimberly Clark de cinci ani alaturi de Let’s Do It, Romania ! - Let's Do It, Romania!
11506
post-template-default,single,single-post,postid-11506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BUNZL si Kimberly Clark de cinci ani alaturi de Let’s Do It, Romania !

BUNZL si Kimberly Clark de cinci ani alaturi de Let’s Do It, Romania !

10426878_10152524195768764_8297201583873406868_n

Inca de la prima editie a campaniei Let’s Do It, Romania!, companiile BUNZL si Kimberly Clark se implica activ in cea mai mare campanie de implicare sociala din Romania.

In fiecare an, cele doua companii sustin echiparea voluntarilor prin oferirea de saci si manusi la nivel national.

Anul 2014 parteneriatul este concretizat prin sustinerea proiectului Let’s Do It, Danube! prin echiparea voluntarilor din judetele dunarene.

BUNZL este un grup de distributie international prezent in Romania din 2005 ce ofera materiale de curatenie si igiena destinate firmelor de Facility Management, companiilor de curatenie profesionala precum si pentru alti clienti industriali si de asistenta medicala. De asemenea compania ofera o gama completa de consumabile medicale de unica folosinta, echipamente de protectia muncii, industria alimentara si HORECA s.a.

Valorile companiei Kimberly Clark: “Innovating for Today, Caring for Tommorow” sunt elemente esenţiale pe care fiecare partener al proiectului Let’s Do It, Romania! trebuie să le îndeplinească.

Companiile se implica active si prin angajatii mobilizati la fiecare editie a zilei de curatenie.

Multumim pentru sustinere.

No Comments

Post A Comment