Sesiune de lucru în echipa Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
2237
post-template-default,single,single-post,postid-2237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sesiune de lucru în echipa Let’s Do It, Romania!

Sesiune de lucru în echipa Let’s Do It, Romania!


Cu trei săptămâni înaintea acţiunii de curăţenie de pe 25 septembrie, echipele judeţene Let’s Do It, Romania! s-au reunit la Bucureşti pentru a stabili ultimele detalii organizatorice, menite să asigure  succesul  proiectului.


Ca şi în cazul ultimei conferinţe din luna august, şedinţele au avut loc la Hotel Caro. Mâncarea a fost asigurată de cei de la Snack Attack, iar moderarea evenimentului a fost realizată de un reprezentant al Maran Consulting.


Cele două zile de conferinţă au adus lucrurile în linie dreaptă, au elucidate procedure de lucru, soluţii, sugestii şi au fost productive pentru toţi cei prezenţi.


Echipa Let’s Do It, Romania! mulţumeşte membrilor echipelor judeţene prezente la eveniment, precum si Hotelului Caro, firmelor Snack Attack şi Maran Consulting pentru susţinere.


Ne vedem la curăţenie pe 25 septembrie!


1Comment

Post A Comment