GPS-urile Smailo identifică zonele cu deşeuri în cadrul Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
2236
post-template-default,single,single-post,postid-2236,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

GPS-urile Smailo identifică zonele cu deşeuri în cadrul Let’s Do It, Romania!

GPS-urile Smailo identifică zonele cu deşeuri în cadrul Let’s Do It, Romania!

Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigaţie lansat de AROBS Transilvania Software în 2008, vine în sprijinul voluntarilor Let’s Do It, Romania! prin oferirea de dispozitive GPS pregătite să identifice zonele care vor trebui curăţate de deşeuri în cadrul acţiunii de curăţenie de pe 25 septembrie.


“Suntem alături de voluntarii Let’s Do It, Romania! şi împreună cu ei ne dorim să readucem României frumuseţea naturală. Încercăm să-i facem pe români să conştientizeze cât de importantă este curăţenia şi să promovăm responsabilitatea pentru mediul înconjurător şi protejarea resurselor naturale” a declarat Voicu Oprean, Director General –AROBS Transilvania Software.


Implicarea Smailo şi a companiei AROBS în acest demers ambitţos care îşi propune să cureţe România de deşeurile din afara oraşelor, într-o singură zi, pe 25 septembrie 2010, reprezintă o continuare a susţinerii de evenimente cu scop caritabil, de dezvoltare culturală, socială sau educativă din ultimii ani.

No Comments

Post A Comment