Sanirom este unul dintre partenerii de nădejde în cadrul Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
2238
post-template-default,single,single-post,postid-2238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sanirom este unul dintre partenerii de nădejde în cadrul Let’s Do It, Romania!

Sanirom este unul dintre partenerii de nădejde în cadrul Let’s Do It, Romania!


Sanirom este o companie care se ocupă cu comercializarea unei game largi de produse destinate protecţiei individuale la locul de muncă, precum şi soluţii de igienă profesională destinate companiilor din toate sectoarele de activitate.


Sanirom asigură, deopotrivă, servicii de expertiză şi consultanţă privind legislaţia în domeniul protecţiei individuale la locul de muncă, consultanţă şi evaluare HACCP, training-uri de curăţenie profesională şi de utilizare a produselor de igienă, demonstraţii şi testări cu utilajele şi uneltele de curăţenie.


Sanirom susţine Let’s Do it, Romania! cu 27 000 de saci, 16.000 de perechi de mănuşi, 2000 de măşti, dezinfectant, maşini care vor asigura transportul voluntarilor pe 25 septembrie, precum şi cu o echipă formată din 80 de angajaţi ai companiei.


Echipa Let’s Do It, Romania! mulţumeşte pentru sponsorizare firmei Sanirom! Ne vedem la curăţenie!1Comment

Post A Comment