Selgros susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4707
post-template-default,single,single-post,postid-4707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Selgros susţine Let’s Do It, Romania!

Selgros susţine Let’s Do It, Romania!

 

Selgros, unul din cei mai importanţi actori pe piaţa de comerț, este un partener de încredere pentru clienţii săi, asigurând cele mai bune servicii, un sortiment adaptat nevoilor acestora, disponibil în permanenţă la preţuri avantajoase.

Prezent în România incepând cu anul 2001, prin deschiderea primului magazin în Braşov, Selgros s-a bucurat rapid de notorietate datorită aprecierii venite din partea clienţilor profesionişti, pentru care lanţul de magazine reprezintă cea mai eficientă soluţie pentru afaceri profitabile.

Cu toate acestea, aprecierea de care se bucură Selgros nu se reduce doar la oferirea serviciilor şi produselor de calitate, ci se datorează şi implicării companiei în acţiuni de responsabilitate socială. Astfel, Selgros sprijină comunităţile locale prin organizarea evenimentelor de ecologizare şi curăţare a zonelor din jurul magazinelor dar şi a unor zone de agrement din localităţile în care îşi desfasoară activitatea.

 

Amintim evenimente precum “Padurea Respiră pentru Oraşul Tău” – acţiune de ecologizare şi igienizare a zonei Hlincea, “Împreună pentru un mediu mai curat”, în Timişoara, în zona Pădurea Verde, ecologizarea Parcului Tribunalului Sector 4 sau acţiunea de igienizare prin strângerea de PET-uri în Padurea Adâncata, din Suceava. Începând din 2004, toate magazinele Selgros din România au organizat cel puțin câte o acțiune de mediu în fiecare an.

În consecinţă, susţinerea celui mai mare proiect naţional de implicare socială şi participarea voluntarilor Selgros la evenimentul Let’s Do It, Romania! în 15 judeţe reprezintă paşi importanţi în continuarea eforturilor şi implicarea activă a companiei pentru rezolvarea problemelor de mediu.

Mulţumim Selgros pentru susţinere şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 


1Comment
  • Ionescu
    Posted at 00:34h, 24 August Reply

    Nu inteleg totusi ce actiunii are acum Selgros sau ce face mai exact. Imi fac cumparaturile relativ regulat de la ei si nu am vazut – Selgros Berceni – nimic ce ar putea aminti de o campanie. Fiti mai vizibili, as vrea si eu sa pot participa intr-un fel sau altul.

Post A Comment