Catalyst Solutions se alătură Echipei Naționale de Acțiune! - Let's Do It, Romania!
4751
post-template-default,single,single-post,postid-4751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Catalyst Solutions se alătură Echipei Naționale de Acțiune!

Catalyst Solutions se alătură Echipei Naționale de Acțiune!

Catalyst Solutions, o importantă companie de resurse umane pe piața din România, are ca principal obiectiv dezvoltarea de soluții pentru identificarea și selecția tinerilor cu potențial, ce își doresc o carieră într-o companie de top.

Printre serviciile oferite de către companie se numară: organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de Top, prezentarea oportunităților din cadrul celor mai mari companii pe portalul www.hipo.ro, recrutarea și selecția talentelor, programe de management trainee, Ghidurile Angajaților și Studiul Anual “Ce își doresc tinerii profesioniști”.

Urmând valorile companiei – de a imbrătișa provocările și obstacolele pentru că acestea reprezintă o oportunitate de a face diferența, susținerea celui mai mare proiect național de implicare socială a venit ca un pas natural. Proiectul Let’s Do It, Romania! a fost o provocare primită cu brațele deschise, din dorința de a fi acel catalizator care schimbă lucrurile în mai bine.

Mulţumim Catalyst Solutions pentru susţinere şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 

1Comment
  • Cezar
    Posted at 00:39h, 25 August Reply

    Nice 🙂
    Bravo Catalyst team!
    I was also part of this great team some time ago 🙂

Post A Comment