Al treilea weekend de cartare "Let’s Do It, Romania!" cu Toyota Prius! - Let's Do It, Romania!
4697
post-template-default,single,single-post,postid-4697,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Al treilea weekend de cartare “Let’s Do It, Romania!” cu Toyota Prius!

Al treilea weekend de cartare “Let’s Do It, Romania!” cu Toyota Prius!

Una din cele mai importante etape ale proiectului Let’s Do It, Romania! – cartarea mormanelor de gunoi şi realizarea Hărţii Deşeurilor este, după acest weekend, cu un pas mai aproape!

Pentru acest lucru trebuie să mulţumim din nou celei mai eco maşini, Toyota Prius, cu ajutorul căreia am cartat o suprafata de 67,2 km patrati identificand peste 45 mormane si zone de deşeuri, localizate inclusiv în areale greu accesibile, din zona barajul Paltinu, Brebu.

Toyota este partener strategic “Let’s Do It, Romania!”, oferind timp de o lună de zile, începând cu 4 august 2011, autoturismul Toyota Prius, primul vehicul cu propulsie hibridă din lume, aflat acum la cea de-a treia generaţie.

Ne bucurăm că alături de Toyota Prius şi de cel mai “verde” brand, Toyota, Harta Deşeurilor devine mai rapid realitate! Mulţumim, Toyota!

No Comments

Post A Comment