Partizan cântă imnul campaniei “Let`s Do It, Romania!” –“Ţara mea este model, trebuie doar să crezi în el”- Let's Do It, Romania!
2286
post-template-default,single,single-post,postid-2286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Partizan cântă imnul campaniei “Let`s Do It, Romania!” –“Ţara mea este model, trebuie doar să crezi în el”-

Partizan cântă imnul campaniei “Let`s Do It, Romania!” –“Ţara mea este model, trebuie doar să crezi în el”-

10.09.2010

Astăzi s-a lansat oficial imnul campaniei “Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambiţios care şi-a propus să scoată românii în stradă, pe data de 25 septembrie, la curăţenie generală. Scopul imnului este de a aduce proiectul pe buzele tuturor iubitorilor de muzică, care se pot identifica uşor, în acest fel, cu cauza promovată. Imnul poate fi ascultat online aici şi poate fi preluat de orice post de radio care doreşte să se implice în promovarea proiectului.

Trupa care interpretează imnul este binecunoscuta trupa Partizan. Melodia este o adevărată surpriză pentru toţi românii, pentru că nu este deloc una necunoscută. Imnul este o reinterpretare a celebrei “Fata mea”, care a devenit “Ţara mea”, în noua formulă cu versuri adaptate la ideea proiectului.

Mesajul imnului este unul optimist şi încurajează oamenii să se înscrie la curăţenie, pentru “a face ţara model”. “Ne-am gândit cum să ajutăm echipa “Let`s Do It, Romania!” şi ne-am dat seama că cel mai bine s-ar potrivi “Fata mea”. Este o melodie plină de viaţă, care prinde foarte bine la public ” spune Artanu, liderul trupei Partizan. Acum, toţi susţinătorii proiectului “Let`s Do It, Romania!” au şi o melodie dedicată, în ton cu spiritul proiectului, care a fost încă de la început unul energic, pozitiv, care îndeamnă oamenii la acţiune.
“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.

Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?
Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!
Înscrie-te în echipa de organizare locală din judeţul tău!
Susţine Let’s Do It, Romania în social media!
Fă o donaţie!
Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutăţi?
Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!
Alătură-te cauzei de pe Facebook!
Urmăreşte-ne pe Twitter!

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

No Comments

Post A Comment