ROSAL este titularul echipei de actiune Let’s do it in Maramures, Suceava, Prahova si Bistrita Nasaud - Let's Do It, Romania!
5580
post-template-default,single,single-post,postid-5580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ROSAL este titularul echipei de actiune Let’s do it in Maramures, Suceava, Prahova si Bistrita Nasaud

ROSAL este titularul echipei de actiune Let’s do it in Maramures, Suceava, Prahova si Bistrita Nasaud

Cu numai 6 zile inaintea celei mai mari actiuni de curatenie din Romania, compania ROSAL devine VOLUNTAR in cel mai mare proiect social din tara. Astfel, reprezentantii companiei au decis sa sustina judetele Maramures, Suceava, Prahova si Bistrita Nasaud cu toate materialele de care voluntarii au nevoie pentru buna desfasurare a actiunii ce va avea loc sambata , 24 septembrie incepand cu ora 9.00.

Peste 80 000 de saci si 40 000 de manusi se indreapta in aceste zile spre cele patru judete, urmand a fi distribuite celor 250 de puncte de inregistrare prestabilite de catre echipele de organizare locala.

Acest parteneriat este pentru noi asemenei unei comprese cu apa rece in timpul unei febre. Dupa toate activitatile pe care le-am desfasurat in aceasta vara alaturi de colegii nostri din Suceava, Prahova si Bistrita Nasaud, inregistram un numar mare de voluntari insa nu aveam nicio certitudine cu privire la posibilitatea de a asigura resursele necesare pentru echiparea cu saci si manusi a voluntarilor. Sprijinul oferit de compania ROSAL este deosebit si pentru asta tin sa le multumesc. Negocierile s-au purtat in judetul Maramures, insa in fiecare judet in care compania ROSAL este implicata si nu numai, ei si-au aratat sprijinul pentru desfasurarea proiectului punand la dispozitie serviciul de ridicare si transport a deseurilor.” a declarat Denisa Pintea, coordonator judetean al proiectului Let’s do it, Romania! in judetul Maramures.

Pentru a evidentia parteneriatul intre Let’s do it, Romania! si ROSAL, directorul de marketing si comunicare al companiei, Georgiana Stanciu va participa la actiunea de curatenie de sambata alaturi de echipa Let’s do it, Maramures impreuna cu alti colegi ai sai ce vor merge in Prahova si Suceava.

“Imi doresc foarte mult ca in astfel de actiuni competitia sa se mute in alta parte si anume acolo unde natura, mediul in care traim, are mare nevoie de noi, de sprijinul fiecarui om responsabil si bineinteles de sprijinul companiilor si al autoritatilor. Prin vocea mea ROSAL face un apel catre toti cei care vor sa auda si pot sa ajute sa ni se alature, sa conturam cea mai mare echipa in aceasta actiune pentru o tara mai curata si mai sanatoasa. Cu totii ar trebui sa raspundem acestei frumoase initiative asa cum ROSAL o face acum: We do it for Romania”, a subliniat Georgiana Stanciu.

 

Intalnirile cu voluntarii si liderii de echipa vor avea loc in fiecare localitate din judet in fata Primariei sau a institutiei de invatamant sambata, 24 septembrie la ora 9.00. Ulterior inregistrarii fiecarei echipe pe tabele si alocarea resurselor de saci si manusi necesare, fiecare grup va porni spre zona de curatenie din localitatea din care ei fac parte.

 

No Comments

Post A Comment