Aviva se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5593
post-template-default,single,single-post,postid-5593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Aviva se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania!

Aviva se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania!

Aviva are o experienţă de 300 de ani, fiind activă în 28 de ţări şi aflându-se în topul asiguratorilor din lume. În România operează prin intermediul a 2 companii ce se ocupă cu asigurări de viaţă, respectiv pensii private.

 

Compania oferă comunităţii, pe lângă servicii de protecţie, economii şi pensii, o implicare activă în aspecte legate de responsabilitatea socială şi mediul înconjurător.

Printre proiectele pe care le sprijină se numără promovarea reciclării bateriilor, suport pentru cazuri sociale importante, refacerea pădurii şi, nu în ultimul rând, reducerea cantităţii de deşeuri din natură.

 

Let’s Do It, Romania! luptă pentru succesul conceptului de curăţenie în toată ţara, într-o singură zi, finalitatea conceptului fiind, de asemenea, reducerea cantităţii de deşeuri, fapt ce a condus la colaborarea dintre Aviva şi Let’s Do It, Romania!

 

No Comments

Post A Comment