MailAgent spune “Prezent” pe 24 septembrie! - Let's Do It, Romania!
5698
post-template-default,single,single-post,postid-5698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MailAgent spune “Prezent” pe 24 septembrie!

MailAgent spune “Prezent” pe 24 septembrie!

 

Compania MailAgent are misiunea de a susţine dezvoltarea unei relaţii puternice a publicuuil ţintă prin email marketing. “Email Marketing este un must-have pentru construirea afacerii dumneavoastră!” este fundamentul prin care MailAgent se angajează să ofere servicii de calitate, cu rezultate reprezentative pentru orice tip de afacere. Indiferent de profilul acesteia – mic magazin, industria hotelieră o linie de producţie etc. – Obiectivul este de a menţine şi de a creşte numărul de clienţi.
Viziunea MailAgent de a comunica profesionist şi responsabil în relaţia cu partenerii şi clienţii săi este completată de comportamentul “sănătos” şi spiritual civic faţă de comunitatea în care trăim şi mediul înconjurător.

General Manager MailAgent ne împărtăşeşte părerea lui privind implicarea companiei intrun proiect naţional, de natură socială: “Într-o societate egocentrică, “Let’s do it, România!” a deschis ochii multor persoane. Printr-o perseverenţă şi ideologie demne de invidiat şi ne-a învăţat că putem să facem mai mult. Exemplul sutelor de mii de oameni care îşi ajută comunitatea trebuie arătat lumii întregi. Bucuria de a ajuta, oricât de puţin, ne-a oferit o bază concretă de a ne dezvolta personal şi colectiv. Noi, cei de la MailAgent, vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru România şi promitem să vă fim alături în orice campanie pe care o întreprindeţi”.

 

Echipa Let’s Do It, Romania! multumeşte MailAgent pentru susţinere!

 

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

No Comments

Post A Comment