Chio Chips ne-a dat energie pe 25 septembrie - Let's Do It, Romania!
3207
post-template-default,single,single-post,postid-3207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Chio Chips ne-a dat energie pe 25 septembrie

Chio Chips ne-a dat energie pe 25 septembrie

Tradiţia sa îndelungată şi combinaţia sa de experienţă şi profesionalism au transformat grupul Intersnack în ceea ce este în prezent, liderul de piaţă în sectorul snacks-urilor sărate din Germania si una din cele mai importante companii in Europa in segmentul de snacks-uri sărate.

Intersnack este unul din principalii producători de snacks-uri sărate şi în alte ţări europene. Experţii în snacks-uri din Köln sunt lideri de piaţă atât în Cehia, Ungaria şi Slovacia, precum şi in Germania. De asemenea, Intersnack se situează în topul producătorilor de snacks-uri sărate în multe alte ţări.

Pe 25 septembrie, voluntarii din 12 oraşe au primit Chio Chips : Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş.


Mulţumim Chio Chips pentru că ne-a oferit energia necesară pentru a face curăţenie!

No Comments

Post A Comment