Redirecționează 3,5% dacă ești donator individual - Let's Do It, Romania!
17977
page-template-default,page,page-id-17977,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Redirecționează 3,5% dacă ești donator individual

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 3,5%, banii rămân statului.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ REDIRECȚIONEZI?

Pentru că este dreptul tău să decizi în ce mod să fie folosiți acești bani, iar prin această modalitate ai posibilitatea de a susține o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine ca să iși poată continua activitatea.

UNDE VOR MERGE BANII TĂI?

În cazul în care ne alegi pe noi, fondurile colectate în urma depunerii formularelor vor fi folosite pentru a continua, implementa și dezvolta proiectele Let’s Do It, Romania!

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI:

Formularul 230 se poate descărca dând click pe poza alăturată și se completează de către persoanele care în 2019 au avut venituri din salarii sau din pensii. Formularele vor fi depuse la sediul ANAF care corespunde cu domiciliul declarat al contribuabilului. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Let’s Do It, Romania! sunt precompletate.

Ca sa te ajutam iti punem la dispozitie un model de formular 230 completat.