Redirectionează 20% dacă ești companie - Let's Do It, Romania!
17979
page-template-default,page,page-id-17979,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Redirectionează 20% dacă ești companie

În 2018 am reușit să strângem 365.000 de Doeri, un record național în materie de mobilizare și voluntariat, pentru o cauza comună: Ziua de Curățenie Națională.

Let’s Do It, Romania!  se mândrește cu Ziua Națională de Curățenie, un concept unic în România, care a adunat împreună românii din toate categoriile sociale, de la companii la autorități, de la mass-media la organizații nonguvernamentale sau persoane publice, pentru a face curat în toată țara într-o singură zi. Anul acesta, evenimentul a ajuns la ediția a VII-a și se va organiza pe 21 septembrie.

În cei 10 ani de activitate, Let’s Do It, Romania!, prin proiectele (Let’s Get Green!, Let’s Do It, Danube!, Let’s Share & Care!, Let’s Do It, Corporate! și altele), am mobilizat mai bine de 1.800.000 voluntari pentru cauze de mediu și evenimente educaționale.

Pentru a merge mai departe și a continua să ne depășim an de an recordurile, avem nevoie de implicarea ta!

Daca ești administrator sau deții o firmă privată cu cifra de afaceri de minim 1.000.000 de euro, poți contribui direct la protecția mediului și educația ecologică prin susținerea financiară a programelor derulate de noi. Codul fiscal prevede posibilitatea ca 20% din impozitul pe profit al companiei să fie direcționat, direct și fără costuri, până la sfârșitul anului către o entitate non-profit.

Să direcționezi 20% din impozitul pe profit nu presupune costuri sau mari eforturi, iar condițiile pentru ca o companie să poată folosi această facilitate fiscală sunt:

  • să fie plătitoare de impozit pe profit;
  • să încheie un contract de sponsorizare;
  • valoarea sponsorizării poate fi de 0.5% din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Care ar fi pașii de urmat?

  1. Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 0.5% din cifra de afaceri
  2. Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare (pe care îl puteți descărca aici) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și sa îl trimiteți în format word la adresa [email protected]. Noi vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat si ștampilat în original, la adresa indicată.
  3. Efectuați plata prin transfer bancar sau online.