Konica Minolta susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4799
post-template-default,single,single-post,postid-4799,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Konica Minolta susţine Let’s Do It, Romania!

Konica Minolta susţine Let’s Do It, Romania!

Konica Minolta este unul dintre furnizorii de top pe piața produselor pentru prelucrarea imaginii, punând un accent deosebit pe managementul documentelor, soluţii pentru mediul office şi pentru cel de producţie, în special în ceea ce priveşte printarea color, precum şi furnizarea serviciilor adiacente.

La nivel mondial, Konica Minolta este foarte implicată în acțiuni ecologice și de responsabilitate socială. Desfășoară acțiuni de prevenire a încălzirii globale, de reducere a riscului substanțelor chimice, de restaurare și păstrare a biodiversității și de asemenea oferă suport în crearea unei societăţi a reciclării.

Recent, în iulie 2011, compania a primit statusul Prime din partea Oekom Research pentru CSR : o recunoaștere internațională printre cele mai bune companii din lume în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu. De asemenea, compania a fost inclusă în Indexul Dow Jones pentru Sustenabilitate din Asia Pacific, în „FTSE4Good Global Index” din Marea Britanie pentru 8 ani la rând și a fost selectată în ”100 cele mai sustenabile corporații din Canada” de către Corporate Knights Inc Canada.

Konica Minolta România promovează aceleași valori precum organizația internațională și, ca urmare, a facut pasul firesc prin implicarea în Let’s Do It, Romania! în anul 2010. 100 de voluntari ai Konica Minolta s-au alăturat voluntarilor în ziua de curățenie şi, suntem încântaţi să anunţăm continuarea colaborării și în anul 2011.

Let’s Do It, Romania! mulțumește Konica Minolta și speră la o colaborare pe termen lung!

 

No Comments

Post A Comment