Parteneriatul Let’s Do It, Romania! și Ursus Breweries împlinește 4 ani! - Let's Do It, Romania!
9611
post-template-default,single,single-post,postid-9611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Parteneriatul Let’s Do It, Romania! și Ursus Breweries împlinește 4 ani!

Parteneriatul Let’s Do It, Romania! și Ursus Breweries împlinește 4 ani!

Ursus Breweries este compania care a avut încredere în proiectul Let’s Do It, Romania!
încă de la prima ediție, din 2010, când s-a alăturat echipei de curățenie națională.

Ursus Breweries conștientizează importanța unui mediu înconjurător lipsit de deșeuri și a unei populații educate ecologic, una dintre cele 10 priorități ale companiei constând în refolosirea și reciclarea ambalajelor. Astfel, implicarea Ursus Breweries în acțiuni de responsabilizare socială și ecologizare crește de la an la an.

Inițiativele Ursus Breweries de a stimula voluntariatul vin în continuarea eforturilor de implicare puternică în comunitate. Printre cele mai de succes campanii inițiate de către Ursus Breweries amintim “Milioane de oameni, milioane de copaci” și programul de burse adresat studenților de la Universitatea “Babeș Bolyai”.

“Studenți pentru Comunitate” este programul lansat de către Ursus Breweries alături de Universitatea Babeş-Bolyai prin care li se acordă burse studenților cu rezultate academice deosebite și o activitate intensă în beneficiul comunității locale. Programul recompensează studenții excepționali ai Universității “Babeș-Bolyai”, care au obținut media generală de minim 8 pe ultimul semestru încheiat. În același timp, candidații trebuie să demonstreze că au ambiția de a-i inspira pe ceilalți membrii ai generației lor printr-o implicare activă în organizații non-profit sau în proiecte de voluntariat puse în folosul comunității din Cluj.

 

În proiectul Let’s Do It, Romania!, Ursus Breweries a implicat în cei 3 ani aproape 1000 de voluntari în Timișoara, Cluj, Buzău, Brașov și București. Numai anul trecut echipele Ursus Breweries au strâns peste 800 de saci de gunoi!

Echipa Let’s Do It, Romania! este recunoscătoare pentru tot efortul depus și pentru loialitatea dovedită de Ursus Breweries față de proiect, dar mai ales față de România!

No Comments

Post A Comment